Cmc Reklam ve Mimarlık
Branda Afiş
Buradasınız: Anasayfa / BLOG
18 Şubat 2022, Cuma
Branda Afiş
Branda afiş çalışmaları bez afişlere göre daha kaliteli ve dayanıklı olduğu için tercih edilirler.
Branda Afiş

Reklam her sektörde firma için önem taşır ve yapılan reklamında başarılı olması ciddi bir hedef kitleye ulaşması firmalar için önemlidir. Reklam sektörü her geçen gün gelişerek teknolojik ilerlemelerden faydalanarak yeni yöntemlerle hizmet vermektedir. Branda afiş belki de bilinen en yaygın reklam yöntemlerinden bir tanesidir. Tabela reklamcılığında branda afiş yöntemi önemli bir yere sahiptir. Farklı şekillerde uygulanarak kullanılmaktadır bunlar;

 

Vinil üzerine dijital baskı olarak yapılan vinil afiş

Branda üzerine folyo kesim ile yazılan branda afiş

Bu iki şekilde de reklam afişleri yapmak ve firmalar için uygulamak mümkündür.

 

Branda afiş çalışmaları bez afişlere göre daha kaliteli ve dayanıklı olduğu için tercih edilirler. Teknolojinin gelişmişliğinden faydalanarak bilgisayar ortamında dijital baskılarla üretilebilen branda afişler uzun süre yıpranmadan kullanılabilmek için özenle hazırlanmaktadır. Kullanım alanının kısıtlı olmaması her türlü iş dalında reklam için rahatlıkla entegre edilerek kullanılması branda afişler için tercih sebebi olmaktadır.

 

 Branda afişlerde kullanım alanının yaygın olması ve farklı ebatlarda üretilebiliyor olması branda afişler için önemli ayırıcı özelliklerdir. Reklam, tanıtım ve duyurularınız için rahatlıkla kullanılabileceğiniz branda afişler istediğiniz sonucu hızlıca almanızı sağlayacaktır. Doğru alanlara yerleştirildiğinde hızlıca hedef kitleye ulaşarak etkisini gösterecek reklam araçlarıdır. Genellikle Avrupa Vinil malzeme kullanılarak üretilen branda afişler kullanacağınız alana uygun ise kenarları delikli olarak üretilebilir. Branda afişlerin asılması için kolaylık sağlayacak olan delikler isteğiniz üzerine yapılmaktadır. Branda afişler  Yırtılmasını ve olumsuz hava şartlarından etkilenerek yıpranmaması için kenarları özel dikişlerle dikilmektedir. Bu özel üretimler sayesinde branda afişiniz zarar görmeden uzun süre reklam faaliyetinizin sürmesini sağlar.

 

Branda Afiş Hazırlamak

Branda afiş hazırlamak için özel tasarımlar yapmanıza ve kendinizi yormanıza gerek yoktur. Branda afişler için hazır tasarımlar arasından dilediğinize karar verebilir ve hemen baskıya hazırlatabilirsiniz. Çeşitli branda afişleri  arasından bir tanesini seçerek sizin için tasarlanmasını sağlayabilir hem çok fazla zaman harcamadan hem de çok fazla efor sarf etmekten kurtulmuş olursunuz. Branda afişinizi özel bir ebatta ürettirmeye karar vermediyseniz standart ebatlar arasından tercihinizi yapabilirsiniz. Ürün ya da mesajınızı bastıracağınız branda afişiniz kısa sürede elinizde olacaktır.

 

Branda Afiş Fiyatlarımız için İletişim Bölümünden Bizleri Arayabilirsiniz.

Adalar Branda Afiş , Arnavutköy Branda Afiş, Ataşehir Branda Afiş, Avcılar Branda Afiş, Bağcılar Branda Afiş, Bahçelievler Branda Afiş, Bakırköy Branda Afiş, Başakşehir Branda Afiş, Bayrampaşa Branda Afiş, Beşiktaş Branda Afiş, Beykoz Branda Afiş, Beylikdüzü Branda Afiş, Beyoğlu Branda Afiş, Büyükçekmece Branda Afiş, Çatalca Branda Afiş, Çekmeköy Branda Afiş, Esenler Branda Afiş, Esenyurt Branda Afiş, Eyüpsultan Branda Afiş, Fatih Branda Afiş, Gaziosmanpaşa Branda Afiş, Güngören Branda Afiş, Kadıköy Branda Afiş, Kağıthane Branda Afiş, Kartal Branda Afiş, Küçükçekmece Branda Afiş, Maltepe Branda Afiş, Pendik Branda Afiş, Sancaktepe Branda Afiş, Sarıyer Branda Afiş, Silivri Branda Afiş, Sultanbeyli Branda Afiş, Sultangazi Branda Afiş, Şile Branda Afiş, Şişli Branda Afiş, Tuzla Branda Afiş, Ümraniye Branda Afiş, Üsküdar Branda Afiş,  Zeytinburnu Branda Afiş

Etiketler
branda afiş
afiş
cmc reklam
Sizleride Aramızda Görmek Dileğiyle...