Cmc Reklam ve Mimarlık
Cafe Tabelası
Buradasınız: Anasayfa / BLOG
18 Şubat 2022, Cuma
Cafe Tabelası
Tabela genel anlamıyla yer belirlemek, işaret etmek, görsel etki oluşturmak, tarzında farklı amaçlar için kullanılan etkili tanıtım uygulamalarıdır.
Cafe Tabelası

Tabela genel anlamıyla yer belirlemek, işaret etmek, görsel etki oluşturmak, tarzında farklı amaçlar için kullanılan etkili tanıtım uygulamalarıdır.

Basit metal yüzeylerin üzerine boya ile yazılan tabela uygulamaları, artık bilgisayar destekli olarak muhteşem görsellik sağlayan ürünler haline gelmiştir.

Farklı amaçlar için kullanıldığı gibi, farklı birçok malzemeler kullanılarak yapılan her tabela, tanıtım amaçlarına uygun tasarlandığında önemli etkiler sağlamaktadır.

Eskiden sadece firma ismi yazılı olan boyanmış tabelalar, artık yerlerini kurumların olağan üstü Showlar yaptıkları alanlara bırakmış durumdadır.

 

Bar Tabela İmalat

Firmaların kullanım amaçlarına ve kullanmak istedikleri alanlara göre farklı tasarımlar kullanılarak her türlü tabela imalatı yapılabilmektedir. Işıklı veya ışıksız olarak her türlü zemine monte edilebilen tabelalar, hayatın her alanına nüfuz etmiş durumdadır.

 

İstanbul Tabela Firması

Tüm tabela çeşitlerinde üstün tasarım kabiliyeti ve imalattaki özenli çalışmalar ile hizmet veren ajansımız, ileri teknoloji ürünü yazılımlarla desteklenen muhteşem çalışmalar yapmaktadır. Reklam sektöründeki geniş müşteri portföyümüz ve geçmiş tecrübelerimiz ışığında, tüm müşterilerimize ayrıcalıklı tasarımlar hazırlıyoruz.

 

Cafe Tabela Çeşitleri

Birçok farklı malzeme kullanılarak, farklı amaçlar için tasarlanabilen tabelalar, uygulama alanlarına bağlı olarak da farklılıklar gösterebilmektedir. Bazı tabelalar kurumların kimliğine saygınlık katan vakar görünümlü olurken, bazı tabelalar bulunduğu yerde karnaval havası yaratacak tarza olabilmektedir. Uygulama amaçlarına göre farklılıklar gösteren tabela çeşitleri,

 

  • Kutu Harf Tabela
  • Işıklı Tabela
  • Totem Tabela
  • Çatı Tabelası
  • Vinil Germe tabela
  • Paslanmaz Kutu harf tabela
  • Cafe Tabelası
  • Bar Tabelası
  • Işıksız Tabela
  • Yönlendirme Tabelası
  • Eczane Tabela
  • Paslanmaz krom kutu harf tabela

Yapılması düşünülen tüm tabela çeşitleri mutlaka, uzmanlık ve hassas işçilik gerektiren reklam araçlarıdır. Birçok üst düzey şirketten küçük esnafa kadar her alanda kullanıldığı için, tüm ortak alanlarda karşımıza çıkmaktadır.

 

Şirket Tabelası

Görsel kirliliğe meydan verilmemesi için profesyonel tasarımlar gerektirir. Yapılan her tabela kurumların tanıtımına yönelik olduğu gibi, şehrin yapısına da katkı sağlayacak biçimlerde olmalıdır.

Günümüzde devlet kurumlarında bile sıkça kullanılmaya başlayan görkemli tabelalar, insanların yaşam alanlarına yakışır görünümde olmalıdır.

 

Firma Tabelası

Firmamız İmalat aşamasından başlayarak, yerlerine montaj edilene dek süren tüm aşamalarda olağan üstü emek ve özenle çalışmalar yapmaktadır. Ajans personelimiz, Her amaca yönelik modern tasarım ürünü tabela taleplerinizde 7/24 müşteri hizmetleri vermektedir

Adalar Firma tabelası , Arnavutköy Firma tabelası, Ataşehir Firma tabelası, Avcılar Firma tabelası, Bağcılar Firma tabelası, Bahçelievler Firma tabelası, Bakırköy Firma tabelası, Başakşehir Firma tabelası, Bayrampaşa Firma tabelası, Beşiktaş Firma tabelası, Beykoz Firma tabelası, Beylikdüzü Firma tabelası, Beyoğlu Firma tabelası, Büyükçekmece Firma tabelası, Çatalca Firma tabelası, Çekmeköy Firma tabelası, Esenler, EsenyurtFirma tabelası, Eyüpsultan Firma tabelası, Fatih Firma tabelası, Gaziosmanpaşa Firma tabelası, Güngören Firma tabelası, Kadıköy Firma tabelası, Kağıthane Firma tabelası, Kartal Firma tabelası, Küçükçekmece Firma tabelası, Maltepe Firma tabelası, Pendik Firma tabelası, Sancaktepe Firma tabelası, Sarıyer Firma tabelası, Silivri Firma tabelası, Sultanbeyli Firma tabelası, Sultangazi Firma tabelası, Şile Firma tabelası, Şişli Firma tabelası, Tuzla Firma tabelası, Ümraniye Firma tabelası, Üsküdar Firma tabelası,  Zeytinburnu Firma tabelası

Etiketler
firma tabelası
tabela
cmc reklam
Sizleride Aramızda Görmek Dileğiyle...