Cmc Reklam ve Mimarlık
Uv Baskı
Buradasınız: Anasayfa / BLOG
18 Şubat 2022, Cuma
Uv Baskı
UV Baskı nedir? UV Baskı fiyatları nedir? İstanbul UV Baskı Fiyatları nedir? Uygun fiyatlı UV baskı hizmetinden faydalanmak için CMC Reklam ile iletişime geçebilirsiniz. Tel: 0216 622 23 66
Uv Baskı

UV Baskı Nedir?

UV baskı güneş ışınlarına dayanıklı olan boyaların kuruma sürelerini bir saniye altına indiren işlemin özel taşıyıcılara sahip kurutma makinelerinde yapılan baskı tekniklerinden biri olduğundan baskı kalitesi de oldukça yüksektir.

İşletmeler tarafında tercih edilen UV baskı türünün başarılı olmasının en iyi nedeni teknolojik yapılanmalara uygun olması ve ultraviyole baskı makinesinde gerçekleşiyor olmasıdır.

  

UV BASKI NERELERDE KULLANILIR?

Uv baskı çok çeşitli kullanım alanına sahip olduğundan firma ve işletmeler tarafından sürekli olarak tercih edilen dijital baskı türleri arasında yer almaktadır. Günümüzde ise genellikle cam üzerine UV baskı işlemi uygulanır. UV baskı kullanım alanları ise şöyledir;

 

PVC esaslı plakalar,

Ayna yüzeyi olmayan metaller,

Düzgün yüzeyli taşlar, 

Ahşap plakalar,

Uv baskıya uygun veya vinil rulolar,

Cam plakalar.

Uv Baskı Nasıl Yapılır?

 

Dekoratif açıdan eşsiz bir baskı tekniğine sahip olan UV baskılar genellikle cam yüzeylere uygulanır. Cam yüzeylerin bir kısmına ya da tamamına uygulanabilen bu baskı çeşidi, ultraviyole baskı makinesinde yüksek sıcaklıkta boya ile beraber kuruyarak kaliteli görsellerin oluşmasını sağlar.

Güneş ışınlarından dolayı solmaya neden olmaması için uzun ömürlü ürünler elde etmek için UV baskı tekniği uygulanır. Yaklaşık beş yıla yakın bir sürede dahi ilk günkü parlaklığında reklam ürünleri elde edilir. Dijital baskı alanında en çok kullanılan teknik UV baskı tekniğidir.

 

Uv Baskı Çeşitleri Nelerdir?

İşletmeler ve firmalar tarafından tercih edilen UV baskı uygulamalarında bütün renkler bir defada basıldığı için çabuk kuruma özelliğine sahiptir. UV baskı teknikleri ile yapılan malzemeler ise şöyledir;

 

Cam Uv baskı

Pleksi Uv Baskı

Forex Uv baskı

MDF uv baskı

Ahşap Uv Baskı

Kompozit Uv baskı

Seramik Uv Baskı

Magnet uv baskı

Kanvas Uv Baksı

Sticker /Folyo Uv Baskı

 

Uv Baskı Fiyatları

UV baskı fiyatları kullanılan malzeme ve boyutuna göre değişmektedir. UV baskı fiyatları konusunda net bilgilere sahip olmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Fiyat bakımından ahşap UV baskılar daha uygun olduğundan en çok tercih edilen olmaktadır.

Uv baskı fiyatları hakkında detaylı bilgilere sahip olmak ve işletmelerinizin daha dikkat çekici bir hale gelmesini sağlamak için bizimle iletişime geçebilir ve uygun fiyat avantajlarımızdan faydalanabilirsiniz.

 

Adalar Uvi baskı, Arnavutköy Uvi baskı, Ataşehir Uvi baskı, Avcılar Uvi baskı, Bağcılar Uvi baskı, Bahçelievler Uvi baskı, Bakırköy Uvi baskı, BaşakşehirUvi baskı, Bayrampaşa Uvi baskı, Beşiktaş Uvi baskı, Beykoz Uvi baskı, Beylikdüzü Uvi baskı, Beyoğlu Uvi baskı, Büyükçekmece Uvi baskı, Çatalca Uvi baskı, Çekmeköy Uvi baskı, Esenler Uvi baskı, Esenyurt Uvi baskı, Eyüpsultan Uvi baskı, Fatih Uvi baskı, Gaziosmanpaşa Uvi baskı, Güngören Uvi baskı, Kadıköy Uvi baskı, Kağıthane Uvi baskı, Kartal Uvi baskı, Küçükçekmece Uvi baskı, Maltepe Uvi baskı, Pendik Uvi baskı, Sancaktepe Uvi baskı, Sarıyer Uvi baskı, Silivri Uvi baskı, Sultanbeyli Uvi baskı, Sultangazi Uvi baskı, Şile Uvi baskı, Şişli Uvi baskı, Tuzla Uvi baskı, Ümraniye Uvi baskı, ÜsküdarUvi baskı,  Zeytinburnu Uvi baskı

Sizleride Aramızda Görmek Dileğiyle...